Vi reparerer ALLE tilhengermerker

Hammer tilhengersenter

Reprasjon og service

Som oftest er det lite som skal til for å forlenge en tilhengers levetid og sørge for en tryggere ferdsel på veiene. På vårt fult utstyrte verksted i Børsa sørger vi for at din tilhenger, uansett type og uansett merke, er klar for bruk til enhver tid år etter år. Vi sørger for stemplet servicehefte og lagrer din vedlikeholdshistorikk. På denne måten beholder du garantien og har et kvalitetsstempel på din tilhenger i orden. 

Hammer Serviceprogram

Det skal være enkelt å ta vare på tilhengere!
Derfor har vi i Hammer Tilhengersenter satt sammen to ulike serviceprogram som gjør det enkel for både private og næring å vedlikeholde tilhengere,
til fast lav pris! 

reparere tilhenger
Mangellappe?

Vi er fullt sertifisert verksted for tilhengere og campingvogner av Statens Vegvesen.

Har du fått mangellapp, enten ved årlig kontroll for dyretransport eller ved teknisk kontroll, så kan vi utbedre feil, og kan sende inn godkjenning på tilhengeren så du er ute på veien igjen etter kort tid.

Forsikringssak?

Har du vært uheldig eller vært ute for en ulykke?

Vi gjennomfører full takst av skade på din tilhenger. Gjennom mange års erfaring innen bygging, konstruksjoner av tilhengere kan vi gå i sømmene på rammerverk og konstruksjonen av din tilhenger.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss direkte, eller benytt vårt skjema.

Om du benytter vårt skjema, tar vi kontakt med deg, dette er veldig praktisk for begge. Vi finner fram nødvendig info i forkant.

Vi lagerfører bunnplater til tilhengere

Vi benytter kryssfinerplater av høy kvalitet, våre plater er av ypperste sortering og derfor meget hard overflate.
Disse platene er impregnert, og limt med vannfast lim.
Itillegg til brun folie/film som er vannfast.

Vi har Tysse prefabrikerte bunnplater og universale bunnplater. Ta kontakt med oss så hjelper vi det med å finne bunnplate til din tilhenger.

Hammer tilhengersenter Hammer tilhengersenter
Hammer tilhengersenter Hammer tilhengersenter