Hammer pick-up-point

Vi utvider horisonten og har nå åpnet Hammer Pick-up-Point på Tiller i Trondheim!
Dersom det er kortere til Trondheim enn til Børsa, tilbyr vi nå henting og levering av tilhengere ved Dive In Carwash på Tiller.

Hammer Tilhengersenter er Midt-Norges største tilhengersenter og vi ønsker å gjøre det enda enklere for tilhengereiere rundt Trondheim å ta vare på tilhengeren sin. Ta kontakt med oss på mail eller telefon og avtal henting og levering av din tilhenger neste gang du planlegger en Trondheimstur. 

Ved pick-up-point på Tiller finner du nå også en rik utstilling av Tysse tilhengere. Se og føl på norsk kvalitet! Her finner du de mest populære tilhengerne til alle anledninger. For kjøp eller spørsmål, kan du ta kontakt med betjeningen på Dive In Carwash eller kontakt oss direkte på telefon 72 86 31 24

Finner du ikke nøyaktig den rette tilhengeren for deg og ditt behov kan du se vårt fulle vareutvalg på hammertilhenger.no eller kom gjerne innom vår butikk og tilhengerpark i Børsa for et enda rikere utvalg.

Og husk, ved kjøp av ny Tysse tilhenger hos Hammer Tilhengersenter får du i tillegg med en gratis 5-punkt førstegangsservice innen ett år etter kjøpet.

Tysse Tiller hengerutstillig