Service og verksted – Tilhenger

Som oftest er det lite som skal til for å forlenge en tilhengers levetid og sørge for en tryggere ferdsel på veiene. På vårt fult utstyrte verksted i Børsa sørger vi for at din tilhenger, uansett type og uansett merke, er klar for bruk til enhver tid år etter år.

Vi sørger for stemplet servicehefte og lagrer din vedlikeholdshistorikk. På denne måten beholder du garantien og har et kvalitetsstempel på din tilhenger i orden.

Service og verksted – Mopedbil og ATV

Vi har egne ansatte som reparerer og utfører service på mopedbiler, atv og kjøretøy hos oss. Det skal være enkelt å få booket time hos oss og vedlikeholde ditt kjøretøy.

Hos oss er det god kompetanse på mopedbil, der vi igjennom årene som går har mye service og bygger stadig kompetanse på disse små bilene.
Vi utfører også takstering og skadereparasjoner på mopedbil.

Skal du levere mopedbil eller tilhenger utenfor åpningstid?

Det er en parkering utenfor Port 1 og Port 2 på den siden av bygget du kommer kjørende til. Her er portene merket med vår logo og her er det ofte god plass til å parkere tilhenger eller mopedbil. Nøkkeldropp finnes i PORT NR1 på denne siden. Det går helt fint om du parkerer forran porten, vi flytter på de om morgenen å setter de innenfor avsperret område på inngangsiden.

Mangellappe?

Vi er fullt sertifisert verksted for tilhengere og campingvogner av Statens Vegvesen.

Har du fått mangellapp, enten ved årlig kontroll for dyretransport eller ved teknisk kontroll, så kan vi utbedre feil, og kan sende inn godkjenning på tilhengeren så du er ute på veien igjen etter kort tid.

Forsikringssak?

Har du vært uheldig eller vært ute for en ulykke?

Vi gjennomfører full takst av skade på din tilhenger. Gjennom mange års erfaring innen bygging, konstruksjoner av tilhengere kan vi gå i sømmene på rammerverk og konstruksjonen av din tilhenger.

Vi er godkjent i DBS Takstering, og sender inn takst på din skade direkte til forsikringselskapet. Vi tar takst på skader til Mopedbil, tilhengere og ATV

Hos oss er det god kompetanse på reparasjon av skade på Mopedbiler! Ta kontakt med oss så ser vi på din skade


Hammer Tilhenger Serviceprogram

Det skal være enkelt å ta vare på tilhengere! Vi reparerer alle tilhengermerker!

Derfor har vi i Hammer Tilhengersenter satt sammen to ulike serviceprogram som gjør det enkel for både private og næring å vedlikeholde tilhengere, til fast lav pris!